evenementen

Evenementen

Visma Verzuim organiseert jaarlijks evenementen voor hun eigen klanten en voor nieuwe klanten. In de onderstaande evenementenkalender vind je de geplande evenementen voor dit jaar. De kalender wordt door het gehele jaar aangevuld. Wij zien je graag bij één van onze webinars of evenementen.

Webinar
11
mei
Verzuim verlagen? Verhoog de medewerkersbetrokkenheid

In dit webinar ontdek je hoe je met korte enquêtes zicht houdt op de betrokkenheid van je medewerkers en hoe je de betrokkenheid gericht verhoogt. En wat is het effect van medewerkersbetrokkenheid op het verzuim? Dialog legt het je in dit webinar uit

Schrijf je nu in
Webinar
23
mei
Hoe creëer je een succesvolle balans tussen thuiswerken en op kantoor?

In dit webinar bespreken we de belangrijkste uitdagingen van het hybride werken en geven we praktische oplossingen om hiermee om te gaan. We kijken naar onderwerpen zoals communicatie, teamwerk, motivatie en productiviteit, en geven tips om het hybride werken succesvol te maken voor alle betrokkenen.

Schrijf je nu in
Webinar
13
juni
Ontdek de mogelijkheden van Visma Verzuim

Gezond personeel en werkplezier is goud waard. Toch hebben de meeste bedrijven te maken met hoge verzuimkosten. Om deze kosten zoveel mogelijk te beperken en werknemers gezond te houden is goed verzuimmanagement noodzaak. Tijdens dit webinar leer je wat Visma Verzuim kan betekenen bij het managen van verzuim in jouw organisatie.

Schrijf je nu in
Event
28
september
Visma Verzuim Connect 2023

Visma Verzuim Connect 2023 vindt plaats in de Mauritskazerne in Ede. Tijdens dit event maak je kennis met de laatste trends en ontwikkelingen binnen verzuimmanagement. Daarnaast zal je geïnspireerd worden door mooie verhalen uit de praktijk van andere Visma Verzuim-gebruikers. Ontvang je tips en tricks om optimaal gebruik te maken van Visma Verzuim en is het mogelijk om te netwerken met vakgenoten.

Schrijf je nu in