Reliforce B.V.
Veilig Digitaal Dossier

Veiligheid voorop

Veiligheid en correctheid van data staan voorop in VDD. Met unieke rollen en rechten structuren zorgen wij ervoor dat iedere partij enkel kan zien wat zij mogen zien. Dit sluit volledig aan bij de AVG-wetgeving, waarbij wij streven om geen persoonsgegevens per mail te versturen.

Vraag een demo aan

Schadelast automatiseren, Veilig Digitaal Dossier helpt je erbij!

 

Schadelast is een belangrijk onderdeel binnen Veilig Digitaal Dossier. Dit is het al omvattende proces van dossiers die gemeld worden en uiteindelijk eindigen met een uitbetaling van een uitkering. VDD zorgt ervoor dat dit gehele proces geautomatiseerd verloopt. De werkgever staat centraal en alle aangesloten partijen werken samen in één applicatie. Daarnaast staat de kwaliteit en bescherming van data centraal bij de geautomatiseerde uitkering. Tot de cent nauwkeurig worden maandelijks uitkeringen klaargezet voor volmachtkantoren. Op basis van zelf voorgedefinieerde criteria kun je bepalen wanneer een uitkering gecontroleerd moet worden. Van complex en veel handwerk naar eenvoud en geautomatiseerd.

Reliforce B.V.
FEATURES

Polisadministratie

Veilig Digitaal Dossier (VDD) draait om werkgevers en de bijbehorende polissen. Polissen komen vaak uit externe polisadministratiesystemen, waarmee gekoppeld wordt. De polissen worden bij alle bijbehorende instanties, arbodienst, volmacht, re-integratiebureau, administratiekantoor en tussenpersoon aangesloten. Deze instanties kunnen nu eenvoudig samenwerken binnen hetzelfde dossier van de werkgever.

Vraag een demo aan
Reliforce B.V.
FEATURE

Premievergelijker

De premievergelijker biedt een exclusieve tool om inkomensverzekeringen met elkaar te vergelijken. Adviseurs voeren, in samenwerking met een werkgever, alle gegevens van de organisatie in en krijgen binnen 5 seconden offertes voor de inkomensverzekering, WIA-verzekering, ZWERD-verzekering en meer. De offertes worden hierna klaargezet ter controle voor acceptanten die werkzaam zijn binnen Veilig Digitaal Dossier. Na goedkeuring wordt de polis automatisch klaargezet  in VDD. Zo kan de werkgever in een handomdraai de beste oplossing vinden voor zijn verzekeringen.

Vraag een demo aan
Reliforce B.V.
FEATURES

Pensioen 1-2-3

Sommige WIA verzekeringen vallen onder de Pensioenwet. Als volmacht ben je verplicht om de deelnemers aan deze verzekering te informeren over de dekking. De verplichte brieven (start-en stopbrieven en de jaarlijkse UPO) kan je automatisch vanuit VDD (digitaal) versturen. Met VDD kan je eenvoudig aan deze wettelijke verplichting voldoen.

 

 

Vraag een demo aan

Andere features

Gebruikersrollen
Gebruikersrollen

VVD beschikt over een set aan rollen binnen de applicatie.

Koppelingen
Koppelingen

VVD is eenvoudig te koppelen met elk portaal, zowel op SIVI als op maatwerk.

Werkproces
Werkproces

Automatiseer al je werkprocessen en voeg zelf stappen toe om dit proces compleet te maken.

WIA
WIA

VDD ondersteunt de meeste vormen van inkomensverzekeringen, dus ook WIA-verzekeringen.

Rapportages
Rapportages
VDD kent een groot aantal standaard rapportages, zodat je eenvoudig overzicht houdt over je werkzaamheden en klanten kunt informeren.
Automatische schadebetaling
Automatische schadebetaling

Koppelen met het betalingssysteem van de volmacht voor automatisering van de uitbetaling van uitkeringen.
Meer informatie over Reliforce