07 / 07 / 23

Productupdate – Juli 2023


Dene Mastwijk


Nieuw in de applicatie

De komende periode wordt VDD vernieuwd, waarbij de look & feel en het gebruiksgemak van de applicatie wordt verbeterd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat VDD ook direct technisch weer voldoet aan de nieuwste standaard.

 

Wat is er al gedaan en wat staat er op de planning?

Dit voorjaar hebben we het inlogscherm aangepast. Dit was voor ons een grote en belangrijke stap om de aanpassingen die we voor ogen hebben te realiseren. Binnenkort is de nieuwe ziekmeld-module beschikbaar. Vanaf dat moment kan de gebruiker zien wat de toekomst gaat brengen. In plaats van een wizard met meerdere pagina’s wordt dit nu nog maar één pagina. Door toelichtingen, die direct in het scherm zichtbaar zijn, krijgen werkgevers direct de juiste informatie. Door meer te werken met knoppen in plaats van pulldown-lijstje, wordt de werkgever gestimuleerd bewustere keuzes te maken bij het invullen van gegevens.

productupdate juli

Stap voor stap zullen we VDD vernieuwen. Waarbij er deels in de oude applicatie en deels in de nieuwe applicatie wordt gewerkt, zonder dat de gebruiker hier last van heeft. De volgende stap is het aanpassen van de zwangerschapsmelding en vervolgens de offertemodule.

 

Verbeterde communicatiemogelijkheden in Helpdesk

Vanaf nu kan je makkelijker met ons communiceren binnen een ticket in de helpdesk. Heb je een vraag over het ticket of wil je nog iets toevoegen dan is dit vanaf nu mogelijk. Door in het opmerkingen veld, onderaan in het ticketscherm, op het plusje te klikken voeg je een opmerking toe. Je kan hier ook eenvoudig een bestand toevoegen. Als wij hebben gereageerd op je opmerking dan krijg je een notificatie in de bovenste menubalk.

 

Logboek geeft inzicht in mutaties

Vanaf deze week is er een nieuwe functionaliteit beschikbaar in VDD; het logboek. In dit logboek kan je op werknemerniveau zien wat er in het verleden gemuteerd is, wie dat heeft gedaan en wanneer dit is gebeurd. Deze functionaliteit is beschikbaar voor de volmachtbeheerder en de schadebehandelaar.

 

Visma Verzuim Connect 2023

Namens Reliforce en Visma Verzuim nodigen we je graag uit voor het event Visma Verzuim Connect 2023 op donderdag 28 september in de Mauritskazerne in Ede. Laat je inspireren door succesvolle verhalen uit de praktijk en maak kennis met de laatste trends en ontwikkelingen binnen verzuimmanagement. Denk mee over nieuwe ontwikkelingen en ontvang tips en tricks over hoe je de producten van Visma Verzuim en Reliforce nog beter kunt inzetten. Dit, en nog veel meer kun je verwachten tijdens het Visma Verzuim event. En daarnaast is er uiteraard alle ruimte om te netwerken met vakgenoten.

 

We kijken ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten op ons event. Klik hier om je in te schrijven.

 

Aanpassen eerste ziektedag vanaf nu mogelijk

De schadebehandelaar heeft vanaf nu de mogelijkheid om de eerste ziektedag met terugwerkende kracht aan te passen. Het is niet mogelijk om langer terug te gaan dan het laatste ziekteverzuim. Deze mogelijk is alleen beschikbaar voor de schadebehandelaar, voor de werkgever verandert er niks.

 

Salariskoppeling met Loket gerealiseerd

Een werkgever kan vanaf nu zelf een koppeling met Loket activeren. In deze handleiding lees je hoe een werkgever dit kan doen. Omdat de werkgever dit zelf kan realiseren, werken we nog aan een signaalfunctie, waarbij de volmacht wordt geïnformeerd op het moment dat de werkgever een koppeling heeft gerealiseerd.
Gerelateerd nieuws
03 / 01 / 23
Overname Visma

De komende periode wordt VDD vernieuwd, waarbij de look & feel en het gebruiksgemak van de applicatie wordt verbeterd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat VDD ook direct technisch weer voldoet aan de nieuwste standaard. Meer over deze product update lees je hier

Bericht lezen