Reliforce Solutions B.V.
Het bedrijf is ontstaan vanuit een passie voor het makkelijker maken van werkprocessen door middel van automatisering. Inmiddels timmert directeur/ontwikkelaar Henri Kluijtmans met een team experts al geruime tijd aan de weg. Sinds 1997 ontwikkelen wij maatwerk automatiseringsoplossingen voor organisaties in diverse sectoren.Historie

Reliforce Solutions B.V. is in de basis altijd opgetreden als een software development organisatie, echter hebben we ons nooit een uitdaging uit de weg laten slaan. Algemeen Directeur Henri Kluijtmans heeft altijd met veel plezier training gegeven in elk vlak m.b.t. software/IT. In het verleden hebben deze trainingen ook intern bij Reliforce Solutions plaats gevonden in persoonlijke trainingsruimtes. Sinds 2018 is Reliforce Solutions een samenwerking met The Academy in Eindhoven aangegaan om via hun de kennis binnen het bedrijf te verstrekken in de vorm van diverse trainingen.

Alvorens VDD gebouwd is, zijn er in het verleden verschillende administratieve pakketten ontwikkelt door Reliforce Solutions. Het merendeel van deze producten zijn gebaseerd op medische dienstverlening maar de ontwikkeling van producten is hierdoor niet beperkt.

Voorbeelden van producten uit het verleden van Reliforce Solutions B.V.

  • Pallet registratie systeem
  • Mora/Iglo fabriek systeem
  • LSVR
  • VerzuimPlein
  • MyMedicalCoach
  • Maatwerk software voor Soweco Groep

Onze missie:

Met een efficiënt en hecht team hopen wij het de reusachtige IT bedrijven steeds lastiger te maken. Juist omdat wij geen enorme corporatie zijn kunnen wij sneller schakelen dan deze giganten. Communicatie en betrokkenheid is voor ons prioriteit binnen de samenwerking met partijen die van onze producten gebruik maken. Onze producten worden sneller ontwikkeld dan elk ander product in de markt. Dit komt door nauw contact met onze klanten. Toevoegingen/wijzigingen aan onze producten die het product voor iedereen verbeteren worden zonder extra kosten doorgevoerd. Hierbij hanteren wij een ontwikkel tijd van weken, geen maanden of jaren.

In de toekomst hopen wij met VDD de Volmacht markt te kunnen blijven bedienen. VDD zal in de nabije toekomst uitbreiden zodat ook andere soorten verzekeringen dan inkomensverzekeringen verwerkt kunnen worden.