Over Reliforce

Het bedrijf is ontstaan vanuit een passie voor het makkelijker maken van werkprocessen door middel van automatisering. Inmiddels timmert directeur/ontwikkelaar Henri Kluijtmans met een team experts al geruime tijd aan de weg. Sinds 1997 ontwikkelen wij maatwerk automatiseringsoplossingen voor organisaties in diverse sectoren.

 

Historie

Reliforce is in de basis altijd opgetreden als een software development organisatie, waarbij we nooit een uitdaging uit de weg zijn gegaan. Algemeen Directeur Henri Kluijtmans heeft altijd met veel plezier training gegeven in softwareontwikkeling en Microsoft IT systemen, waarbij security altijd een belangrijk aandachtspunt is en is geweest. Sinds 2018 is Reliforce Solutions een samenwerking met The Academy in Eindhoven aangegaan om samen de kennis binnen organisaties te verstrekken in de vorm van diverse trainingen.

Voordat Reliforce zich toegelegd heeft op de ontwikkeling van VDD, zijn er in het verleden verschillende administratieve pakketten ontwikkeld door Reliforce. Het merendeel van deze producten is gebaseerd op medische dienstverlening en verzekeringen maar de ontwikkeling van producten is hierdoor niet beperkt.

Voorbeelden van producten uit het verleden van Reliforce Solutions B.V.

  • Pallet registratie systeem
  • Mora/Iglo blokkade systeem
  • Interpolis index applicatie
  • VerzuimPlein
  • MyMedicalCoach
  • Maatwerk software voor Soweco Groep

Vanaf 2015 heeft Reliforce samen met partners in de volmacht markt de eerder ontwikkelde producten Verzuimplein en MyMedicalCoach die samengevoegd zijn in Veilig Digitaal Dossier geschikt gemaakt voor gebruik in de volmacht markt voor inkomensverzekeringen.

In 2022 is Reliforce onderdeel geworden van de Visma groep en werken we nauw samen met Visma Verzuim voor het samen ontwikkelen van de beste software voor arbodienstverlening en inkomensverzekeringen.

Onze missie

Met een efficiënt en hecht team willen wij de beste software ontwikkelen voor onze klanten in de (volmacht) verzekeringsmarkt. Wij kunnen snel schakelen door het ontwikkelproces dat voor een belangrijk deel geautomatiseerd en gestandaardiseerd is. Communicatie en betrokkenheid is voor ons prioriteit binnen de samenwerking met partijen die van onze producten gebruik maken. Door intensieve samenwerking met klanten en een standaard werkwijze kunnen we sneller reageren op ontwikkelingen in de markt. Toevoegingen/wijzigingen aan onze producten die het product voor iedereen verbeteren worden zonder extra kosten voor onze klanten doorgevoerd. Hierbij hanteren wij een ontwikkeltijd van weken, geen maanden of jaren en zijn wij in staat op elk moment nieuwe releases op onze systemen door te voeren.

Onze focus zal ook in de toekomst voor VDD op het bedienen van de Volmacht markt blijven liggen. VDD zal in de daarbij ook uitbreiden naar andere soorten verzekeringen dan inkomensverzekeringen.

 

Over Visma

Visma is een toonaangevend Europees cloudsoftwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Visma levert software die bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigt en digitaliseert. Van origine Noors, maar dankzij de aanwezigheid in de hele Scandinavische regio samen met de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, zijn ze een van Europa’s toonaangevende softwarebedrijven.

 

Visma gelooft in het versterken van mensen door middel van technologie. Door elke dag bijna een miljoen klanten te helpen bij het runnen van hun bedrijf, geven ze bedrijven een concurrentievoordeel en geven ze individuen de tijd om zich te concentreren op datgene waar ze van houden. Lees meer over Visma

Meer informatie over Reliforce